søndag, august 13, 2006

Pageflakes - The whole Web at your Fingertips!

Pageflakes.com er verktøyet jeg har savnet - uten at jeg kunne sette ord på det. Min egen startside som huser alle opplysninger fra mine nettverk og interessefelleskaper. Her kan jeg integrere og samle mange av ressursene jeg daglig benytter meg av, og organisere dem (se meny) samt publisere eller skjerme dem.

Den private siden - Min side - er ikke publisert og du ser den ikke i menyen. Siden dens innhold er av privat karakter og altså ikke så interessant for andre - som feks den automatiske påminningsfunksjonen og Ting å gjøre! listen min, så er det ikke noe poeng i å dele ...

De andre sidene som er synlige inneholder litt av hvert: lenker til podcaster, mine bilder, mine weblogger på Diginalet, registrering av trafikk på sidene osv, (se meny) har jeg publisert - og deler med dere :O) Ikke alt er like interresant for dere kanskje (som feks trafikken på mine sider, men den viser da samtidig til, og lenker til ressurser dere selv kan benytte for egne sider, og er derfor publisert altså ...

Man kan selv velge om man ønsker å publisere de forskjellige sidene ved å klikke på Edit funksjonen. Organiseringen av innhold er lett - dra og slipp. Det er bare å sette igang! Se gjerne min side for verktøy, og merk dere boksen: Showcase. Den viser forskjellige verktøy som man kan integrere på sidene sine, og her er det mye å velge i.

Denne lenken tar deg til mine pageflakes, og du kan også få din egen her (se lenken til høyre for meny):

http://www.pageflakes.com/jeatr.ashx

Siden vil være under utvikling :O)

Blogged with Flock

1 kommentar:

jeanette tranberg sa...

Thanks for commenting :O) That was Norwegian tho ... :O) I'm trying to figure out if I can import my bloglines feeds ... Anybody know how to?